Βασικά σημεία για τους/τις Υποψηφίους στο εξεταστικό κέντρο του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου

  1. Οι υποψήφιοι/ιες εισέρχονται στο Εξεταστικό Κέντρο του 5ου Γ.Λ. Ηρακλείου από τη Βόρεια είσοδο του κτηρίου (ΠΑΡΚΟ).

2.  Ώρα προσέλευσης 7.30 – 7.45 π.μ. και ώρα έναρξης εξέτασης : η 8.30 π.μ..

3. Οι υποψήφιοι/ιες προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι της 08.00 π.μ.. Η διάρκεια της εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

  1. Γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).
  2. Προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επειτρέπεται να φέρουν μαζί τους στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες τω θεμάτων, ενώ απαγορεύεται να φέρου μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.
  3. Σε περίπτωση κατά την οποία εξεταζόμενος/η κατά την προσέλευσή του/της στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή και προσωπικά αντικείμενα, θα το/τα παραδίδει στον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής, ο οποίος θα το φυλάσσει σε ειδικό χώρο. Μετά τη λήψη της εξέτασης, ο/η υποψήφιος/α θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί από την έξοδο επί της οδού Σκεπετζή. Τόσο κατά την παράδοση όσο και κατά την παραλαβή του κινητού, ο/η υποψήφιος/α θα υπογράφει σε ειδική κατάσταση ότι αναλαμβάνει ο/η ίδιος/α την ευθύνη της παράδοσης και παραλαβής του κινητού του/της ή και των προσωπικών του/της αντικειμένων.

Καλή επιτυχία

Download (PDF, 105KB)