ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

(Κ.Ε.Σ.Υ.) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΜΟΝΟΦΑΤΣΙΟΥ 8,  2ος όροφος,

(Γραφεία  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)

ΤΗΛ. : 2810 333783, 2810 333772, 2810341744

 email: kesyp@dide.ira.sch.gr

To Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Ηρακλείου παρέχει δωρεάν συμβουλευτική και σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό. Συνεχίζει να βρίσκεται κοντά σε μαθητές/τριες και γονείς για την παροχή επιστημονικής βοήθειας και υποστήριξης έτσι ώστε οι μαθητές μας να επιλέξουν τις κατάλληλες σπουδές. Στις παρούσες συνθήκες κάνουμε όλοι μαζί ότι είναι δυνατό, έτσι ώστε η σχολική χρονιά να κυλήσει ήρεμα και δημιουργικά. Στο πλαίσιο αυτό σας υπενθυμίζω τη διεύθυνση webex για διαδικτυακή συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και μαθητών/τριών που επιθυμούν εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη και ενημέρωση για εκπαιδευτικά θέματα σύμφωνα και με τις νέες αλλαγές είναι η παρακάτω:

https://meetingsemea20.webex.com/meet/pr1138596099

Μερικές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας είναι:

  • Προσέγγιση της αυτογνωσίας των μαθητών και μαθητριών με τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και ατομική συμβουλευτική υποστήριξη σε μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου.
  • Πληροφόρηση για εκπαιδευτικές διεξόδους και σπουδές μετά το Γυμνάσιο, το Γενικό Λύκειο, το Επαγγελματικό Λύκειο και επαγγέλματα.
  • Υποστήριξη στη λήψη εκπαιδευτικής και επαγγελματικής απόφασης των μαθητών και μαθητριών και στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Σας παρακαλούμε ενημερώστε με mail  τους γονείς καθώς και τις μαθήτριες και τους μαθητές  ότι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο μας (2810333783, 2810341744) για ραντεβού και για εξ αποστάσεως ατομική Συμβουλευτική των παιδιών

Με εκτίμηση

η υπεύθυνη  Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού

του σχολείου σας

Σπυριδάκη Αικατερίνη