ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 5ου ΓΕΛ

Στο πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας, που έχει υπογράψει το Σχολείο μας με το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας & Οδικής Ασφάλειας του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  31/3/2023, η δεύτερη ημερίδα βιωματικών δράσεων για τους/τις μαθητές/τριες της Γ΄τάξης. Οι συγκεκριμένες  δράσεις  αφορούσαν τρόπους τόνωσης της αυτοπεποίθησής τους, εν όψει και των Πανελλαδικών Εξετάσεων, και αποτελούν το δεύτερο μέρος του Προγράμματος ΄΄Ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας στη Σχολική Κοινότητα΄΄.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών, o Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων και  η Μαθητική Κοινότητα του Σχολείου μας ευχαριστούμε θερμά τον παραπάνω φορέα για την εξαιρετική συνεργασία. 

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τη Δρ. Μανιτάκη Άννα, MHP, κοινωνική λειτουργό, εξωτερική συνεργάτιδα του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. και την/τους πτυχιούχο/ούχους κοινωνική/ούς λειτουργούς, που τη συνόδευαν, κυρία Γάκη Κωνσταντίνα,  και κυρίους Ατλάση Μάριο και Τσελεμπίδη Χαράλαμπο, αντίστοιχα, για την ψυχική ενδυνάμωση των υποψηφίων μαθητών/τριών μας μέσω των συγκεκριμένων βιωματικών δράσεων.