Πρόγραμμα Εθελοντισμού “Ηράκλειο 2022” – 2022 IHF Youth and Senior Beach Handball World Championships

Συνημμένα θα βρείτε ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού “Ηράκλειο 2022” προς ενημέρωση των σχολείων αρμοδιότης σας, όπου η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος διοργανώνει στο Ηράκλειο της Κρήτης στην παραλία του Καρτερού, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων- Νεανίδων το διάστημα 14-26 Ιουνίου 2022.

Σε αυτό το σπουδαίο γεγονός για την χώρα, την Κρήτη και το Ηράκλειο είναι κομβικής σημασίας η στήριξη των εθελοντών. Συνημμένο υπάρχει και το εικαστικό για να κοινοποιηθεί όπου κρίνετε δυνατό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στις αγωνιστικές περιόδους 14/6 – 19/6 και 21/6 – 26/6 ή στην μία από τις δύο ή εναλλακτικά λίγες μέρες στην πρώτη και λίγες στην δεύτερη ανάλογα την διαθεσιμότητά τους.

Οι βάρδιες στην αίτηση εθελοντισμού είναι ενδεικτικές και οι θέσεις ανά τομέα θα καθοριστούν μετά την συμπλήρωση της φόρμας όπου θα επικοινωνήσουμε με τον καθένα προσωπικά.

Ηλεκτρονική αίτηση εθελοντισμού μπορούν να υποβάλλουν άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω. Επίσης, παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά σε θέσεις μέσα στα γήπεδα.

Για την Αίτηση Εθελοντισμού, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στο:

6946234696

Ιωάννα Θυμιοπούλου

Πρόγραμμα Εθελοντισμού ”Ηράκλειο 2022”

VOLUNTEER el

email: volunteer@hhf.org.gr


Από τη γραμματεία του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Κρήτης