Οδηγίες για Υποψηφίους Πανελλαδικών 2021

Βασικά σημεία για τους/τις Υποψηφίους

  1. Οι υποψήφιοι/ιες εισέρχονται στο Εξεταστικό Κέντρο του 5ου Γ.Λ. Ηρακλείου από τη Βόρεια είσοδο του κτηρίου (ΠΑΡΚΟ).

Ώρα προσέλευσης 7.30.

Γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις :

  • ΜΟΝΟ με επίδειξη ηλεκτρονικού αποδεικτικού ή χειρόγραφης βεβαίωσης αρνητικού Self test (με βάση το πρότυπο που έχει αναρτηθεί στο σχετικό ΦΕΚ-θα το βρείτε αναρτημένο στον ιστότοπο του Σχολείου)
  • Δελτίο Εξεταζόμενου και δεν είναι απαραίτητο άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

 

  • Προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων, ενώ απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους τσάντες, βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

 

  • Σε περίπτωση που εξεταζόμενος/η κατά την προσέλευσή του/της στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του οτιδήποτε από τα παραπάνω, το/τα παραδίδει στον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής, ο οποίος τα φυλάσσει σε ειδικό χώρο. Μετά τη λήψη της εξέτασης, ο/η υποψήφιος/α τα παραλαμβάνει κατά την αποχώρησή του/της από την έξοδο επί της οδού Σκεπετζή. Η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού του γραπτού.